SMSTS – Site Manager Course

Furnizor acreditat oficial de CITB pentru cursul SMSTS

Promovare garantată sau participarea gratuită din nou la curs!

Training SMSTS susținut de cei mai buni instructori

Perfecționare rapidă a aptitudinilor manageriale și de siguranță la locul de muncă

Câștigi mai mult cu Ticketul SMSTS în buzunarul tău!

Materialele oficiale pentru cursul SMSTS incluse în preț!

Garantat cel mai bun preț din industrie!

 1. Pe scurt, pentru ca noi te intelegem! Ne-am gandit la toate nevoile tale si am creat pachete de servicii pe masura asteptarilor tale. Stim ce este cu adevarat important si punem mare pret pe timpul si banii tai. Prin urmare, iti garantam ca vei gasi la noi cele mai bune alternative, conform tuturor cerintelor tale.
 2. Stim ca nu e usor sa strecori un curs intr-o saptamana lucratoare, fie acesta chiar si pentru calificari importante, esentiale pentru cariera ta, ca SSSTS-ul sau SMSTS-ul, asadar ne adaptam noi programului tau si iti punem la dispozitie orare de seara sau de weekend.
 3. Avem preturi competitive pentru toata selectia de cursuri CITB – verifica datele cursurilor care te intereseaza si convinge-te singur de super tarifele si ofertele noastre!
 4. Calitatea este premisa noastra cea mai importanta, de aceea trainerii nostri vin cu o experienta de minim 35 de ani in domeniul constructiilor sau in alte domenii adiacente.
 5. Nu trebuie sa astepti rezultatele! In ultima zi a cursului vei primi si calificativul de admis, respectiv respins.
 6. Sub nicio forma nu vor exista cursuri anulate. Orele programate se vor tine intotdeauna.

Cursul SMSTS se adreseaza muncitorilor din constructii care sunt pe cale sa primeasca sau au primit deja responsabilitati de management pe santier.

Cursul SMSTS furnizeaza participantilor cunostintele necesare pentru a planificarea, organizarea, monitorizarea, controlul si administrarea eficienta si in siguranta a activitatilor de pe santier.

Cursul se desfasoara la centrul Cards4Jobs din Birmingham si se axeaza in principal pe metode eficiente de comunicare si relationare cu echipa, pentru o executare corecta a tuturor procedurilor de siguranta pe santier. Pentru a intelege mai bine desfasurarea acestui curs, vezi tab-ul “Competente Noi”. Calificarea este valabila pentru 5 ani.

La Cards4Jobs, tutorii cursului SMSTS vin cu o experienta relevanta nu numai in domeniul sanatatii si sigurantei la locul de munca, ci si in domeniul constructiilor si a management-ului riscurilor.

Toti trainerii detin variate certificate si calificari importante din domeniul sanatatii si sigurantei la locul de munca, cum ar fi NEBOSH General Certificate sau NEBOSH National Certificate in Construction Health & Safety, cel din urma fiind cunoscut ca cea mai importanta calificare de sanatate si siguranta la locul de munca din domeniul constructiilor.

Mai mult decat atat, toti tutorii nostri detin, pe langa titlurile mai sus mentionate, certificari pedagogice de minim nivel 5, superioare cerintelor standard din industrie, pentru a asigura, astfel, cursuri si instruire de cea mai buna calitate.

Pe parcursul cursului SMSTS, candidatii vor invata:

 • Cum sa gestioneze eficient santierul din punct de vedere al sanatatii si al sigurantei, conform legilor actuale relevante domeniului de activitate
 • Care sunt indatoririle sale legale, morale si sociale pe santier, cat si obligatiile sale in ceea ce priveste bunastarea la locul de munca
 • De ce un santier eficient, prosper din punct de vedere economic si al productiei este, totodata, un santier sigur
 • Sa aplice in mod corect legile din domeniul sanatatii, sigurantei si bunastarii pe santier si al protectiei mediului in constructii
 • Sa implementeze noile directii de lucru si bune practici
 • Sa realizeze evaluari de risc si proceduri de lucru

La finalul cursului SMSTS, noii manageri de santier vor sti:

 • Cadrul legislativ specific domeniului constructiilor, cum este acesta structurat si cum poate fi aplicat managerilor de santier
 • Cum poate rolul sau de manager sa sustina gestionarea in siguranta a santierului
 • Cum se realizeaza o evaluare de risc si de ce e importanta cunoasterea procedurilor de lucru
 • Cum sa sustina in mod eficient prezentari de santier, prezentari ale metodologiei de aplicare a normelor de sanatate si siguranta la locul de munca sau briefinguri de informare asupra procedurilor de lucru
 • Care sunt problemele specifice industriei
 • Cum sa monitorizeze eficient activitatile de pe santier

Cum si de ce este important sa intervina in timp util atunci cand nu sunt respectate regulile

Cursantilor le vor fi puse la dispozitie toate cartile si materialele necesare studiului, de care se vor putea ajuta atat in timpul training-ului, cat si dupa completarea acestuia. Luati aminte ca nu toate companiile de training ofera aceste materiale incluse in pretul afisat. Fiti atenti si verificati mereu sa nu aveti costuri suplimentare pentru aceste materiale.

 1. Este acreditat cursul?

Da, acest curs are acreditare CITB (Construction Industry Training Board).

 1. Trebuie indeplinite anumite conditii speciale pentru a putea frecventa acest curs?

Nu, nu trebuie indeplinita nicio conditie speciala, cu exceptia detinerii unui card CSCS.

 1. Care este orarul?

Orele se tin in principal de la 9 AM la 5 PM, atat in timpul saptamanii lucratoare, cat si in weekend.

 1. Pot sa vin la sediu pentru a avea o discutie, inainte de a ma inscrie la curs?

Sigur ca da, va asteptam cu drag la sediul nostru pentru a discuta fata in fata si a detalia orice aspecte legate de cursurile noastre. Puteti veni sa ne cunoasteti echipa si chiar sa vorbiti cu trainer-ul dumneavoastra, in cazul in care acesta este disponibil, pentru a va asigura ca veti beneficia de serviciile noastre la cele mai inalte standarde.

 1. Ce ar trebui sa fac in cazul in care as avea intrebari suplimentare, dar nu am timp sa ajung la sediu?

Intelegem ca unii dintre voi nu vor avea timp sa ne viziteze, de aceea recomandarea noastra este sa luati legatura cu unul dintre administratorii cursurilor noastre, care va face tot posibilul pentru a va raspunde la intrebari si a clarifica orice alte detalii referitoare la training-urile oferite.

Anularile pot merge in ambele sensuri, de la clienti catre Cards4Jobs si viceversa.

Anularea de catre Cards4Jobs

Cards4Jobs promite solemn clientilor sai ca nu va anula, sub nicio forma, cursurile deja programate. Cu toate acestea, in cazul in care se intampla ca un curs sa fie anulat, din cauze asupra carora nu avem control, cum ar fi grevele in transportul public sau alte situatii de forta majora, clientilor nostri li se vor restitui sumele integrale platite sau li se vor oferi cursuri cu discount in alte dati convenabile clientului.

Anularea de catre client

Cu Cards4Jobs beneficiati de cea mai flexibila politica de anulare de pe piata. Nu veti gasi alta companie care sa va protejeze interesele in cazul unei anulari asa cum o facem noi. Nu vi se vor cere taxe nedrepte in cazul in care nu ajungeti la curs din cauza unor evenimente care nu tin de controlul dumneavoastra.

In cazul in care alegeti sa renuntati benevol la unul dintre cursurile noastre, puteti face acest lucru prin telefon sau e-mail. Politica noastra este urmatoarea:

Ne anuntati cu 3 sau mai multe zile inainte de prima zi de curs si va restituim integral suma pe care ati platit-o, fara sa ne dati nicio explicatie. Alte companii solicita notificare cu minim 7 zile inainte. Nu si noi!

Ne anuntati cu 2 zile inainte de prima zi de curs si veti plati o taxa de anulare de 50% din avans sau veti putea fi reprogramat intr-o alta data care va convine, fara a plati nimic in plus! Nicio alta companie nu ofera acest beneficiu. Doar noi!

Ne anuntati cu o zi inainte de prima zi de curs si veti plati o taxa de anulare de 80% din avans sau veti putea fi reprogramat intr-o alta data care va convine, fara a plati nimic in plus! Din nou, nu veti gasi nicio alta companie atat de flexibila ca noi.

In cazul nefericit in care nu ne anuntati inainte sa nu va prezentati la curs, vi se percepe o taxa de anulare de 100% din avans. In cazul in care nu ati ajuns la ore din cauza unei urgente deloc prevazute si puteti demonstra acest lucru, putem negocia o alta data in care sa va prezentati la curs sau puteti beneficia chiar de o restituire completa a sumei achitate.

Nota: este perceput un avans de minim £100 atunci cand programati un curs cu noi sau, in cazul unui curs cu pretul mai mic de £100, achitarea integrala a acestuia. Plata se poate face in persoana, prin telefon sau prin transfer bancar.

Start time for first day of all courses are 10:00am and finish at 6:00pm. 
The 2nd, 3rd, 4th and 5th days of the SMSTS course will start at 9:00am and finish at 5:00pm.

CourseDatesDurationPriceContactSpecial offer only for SMSTS Learners
SMSTS
Course
Weekend
Day 1: Saturday 11th January
Day 2: Sunday 12th January
Day 3: Saturday 18th January
Day 4: Sunday 19th January
Day 5: Saturday 25th January
5£542CALL

Add a Level 3 First Aid At Work
course for only £200

Normal Price (£264)
SMSTS
Course
Weekend
Day 1: Saturday 25th January
Day 2: Sunday 26th January
Day 3: Saturday 1st February
Day 4: Sunday 2nd February
Day 5: Saturday 8th February
5£542CALL

Add a Level 3 First Aid At Work
course for only £200

Normal Price (£264)
SMSTS
Course
Weekend
Day 1: Saturday 1st February
Day 2: Sunday 2nd February
Day 3: Saturday 8th February
Day 4: Sunday 9th February
Day 5: Saturday 15th February
5£542CALL

Add a Level 3 First Aid At Work
course for only £200

Normal Price (£264)

* Preturile afisate mai sus nu includ VAT (TVA)

Our clients

 info@cards4jobs.com324a Headstone Ln, Syrinity House, Harrow, HA3 6NW, UK  0208 426 0491  07459 916 081
+